Pintilii îl vrea pe Bauza la FCSB

Juan Buza este unul dintre jucătorii din Superliga pe care Mihai Pintilii îl dorește foarte tare la FCSB în această iarnă. Astfel că, patronul roș-albaștrilor a făcut și o primă încercare de transfer a „decarului” argentinian, de 2 milioane de euro, iar acum a plusat după ce Mititelu a refuzat.

Astfel că Gigi Becali va înainta o nouă ofertă pentru transferul lui Bauza, dacă FCSB va câștiga cu Hermannstadt și Farul Constanța. ProSport a aflat că apropiații lui Gigi Becali insistă în continuare pe lângă patronul celor de la FCSB pentru ca latifundiarul din Pipera să nu renunțe la ideea aducerii lui Juan Bauza sub comanda lui Mihai Pintilii. Aceștia au aflat că Adrian Mititelu ar lua totuși în calcul cedarea argentinianului la FCSB dacă Gigi Becali ar mări oferta la 3 milioane de euro plus 20 sau 30 la sută dintr-un viitor transfer.

Gigi Becali le-a transmis apropiaților săi că va mări oferta către Adrian Mititelu în cazul în care FCSB va câștiga partidele cu Hermannstadt și Farul Constanța. În acest moment cota pe transfermarkt a lui Juan Bauza este de 700 de mii de euro, iar în contractul său cu FC U Craiova există și o clauză de reziliere în valoare de 8 milioane de euro. Adrian Mititelu a explicat de ce a pus o asemenea sumă.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: