Sezonul s-a încheiat pentru un atacant al Craiovei

Elvir Koljic, atacantul bosniac în vârstă de 25 de ani al Universității Craiova, nu s-a refăcut complet după operație și nu va mai juca în acest sezon al Ligii 1. Acesta revenise pe teren recent, dar s-a reaccidentat la meciul din Cupa României cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

După ce a fost supus unei intervenții chirurgicale în luna octombrie și a fost introdus pe teren în două meciuri din luna aprilie, Elvir Koljic a acuzat niște probleme la piciorul operat, motiv pentru care acesta a mers în Portugalia, pentru un control amănunțit. Revenit în România, Elvir Koljic va continua recuperarea și nu va mai juca în ultimele patru etape din play-off-ul Ligii 1, informează GSP.

Deși se vorbea despre o revenire a lui Elvir Koljic pentru derby-ul cu FCSB, câștigat de către olteni cu scorul de 2-0, Universitatea Craiova nu mai are de gând să se bazeze pe fotbalistul bosniac. Conform sursei citate, responsabilii din Bănie nu vor să riște o altă accidentare a atacantului bosniac, motiv pentru care nu îl vor mai arunca în „luptă” până când acesta nu va fi recuperat 100%.

Elvir Koljic mai are contract cu Universitatea Craiova până în vara anului 2025. Acesta a ajuns în Bănie în vara anului 2018, când oltenii au plătit 450 de mii de euro către FK Krupa, fosta echipă a atacantului bosniac.

Vizualizări: 1,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: