Un gorjean printre cei acuzați că l-au lucrat pe Croitoru la FCU Craiova

Acuzații incredibile în urma plecării lui Marius Croitoru de la FCU Craiova, la 12 ore de la oficializarea despărțirii dintre club și antrenor. Ultrașii din galeria olteană, Peluza Sud '97 Craiova, susțin că 3 fotbaliști din lot și secundul Dan Vasilică l-ar fi „lucrat” pe Marius Croitoru.

Peluza Sud '97, care a încurajat-o pe FCU încă de când echipa se afla în Liga 4, s-a poziționat de partea lui Marius Croitoru, aspect remarcat încă de la finalul partidei cu Chindia, când ultrașii l-au aplaudat pe tehnicianul de 42 de ani și i-au ignorat pe jucători.

Un om important din peluza alb-albastră a vorbit în exclusivitate pentru gsp.ro despre situația de la Craiova. Trei nume din vestiar, Aurelian Chițu, Gabi Iancu și Radu Negru, sunt suspectați de ultrași că ar fi complotat împotriva lui Croitoru, pe lista neagră a galeriei fiind și Dan Vasilică, omul de încredere al lui Mititelu din sânul echipei, precum și un nume surpriză: Florin Drăgan, „secundul” adus la FCU chiar de către Croitoru. „La noi în club e o mizerie ce nu cred că există în lumea asta! Jucătorii să-i facă manevra antrenorului, pe mână cu antrenorul secund pe care l-a adus Croitoru?! L-a săpat ăla (n.r. - secundul Florin Drăgan) Oricum, mercenarii ăștia care au rămas aici nu mai au viață cu noi! S-a văzut clar că s-au dat la o parte. Toate manevrele și toate nenorocirile din clubul ăsta le face Dan Vasilică și acum și secundul ăla. I-au pus jucătorii în cap lui Croitoru. Am auzit discuțiile jucătorilor. Chițu spunea pe la biserică, când au fost duminică, vorbea cu un jucător și îi spunea ăluia: «Dom'le, trebuie să-l dăm afară, că ne vorbește urât...» Ce vreți, mă? Dacă nu jucați nimic, ce vreți? Să vă zică sărutmâna? Dacă nu te comporți frumos cu mine, tu vrei să mă comport frumos cu tine? S-a văzut clar, dacă v-ați uitat la meciul de ieri. Păi Radu Negru greșește cinci pase, le dă la adversar ca să scape ăla singur pe contraatac. E imposibil așa ceva! Cinci pase consecutive! Ajungi în fața porții și tu întorci mingea? Îți spun sigur, a fost manevră să-l dea afară. Uită-te cum a jucat Chițu!”, a acuzat un lider din galeria olteană în dialogul de la gsp.ro.

Vizualizări: 1,628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: