Elvir Koljic a devenit din nou erou la Craiova!

Bosniacul Elvir Koljic este la primul gol din acest sezon pentru Universitatea Craiova. Reușita sa a decis derby-ul cu CFR Cluj prin golul din minutul 90, marcat după o pauză de mai bine de șase luni.

A treia victorie consecutivă pentru Ivaylo Petev a fost adusă pe final de meci de  Elvir Koljc, cel care a înscris cu o execuție imparabilă din careu. Universitatea Craiova a reușit să urce pe podium, grație victoriei cu CFR Cluj, scor 1-0.

Elvir Koljic a reușit să spargă gheața în această stagiune, una care l-a făcut fericit la finalul partidei de la CFR. Atacantul a ținut să recunoască, totuși, valoarea ardelenilor, însă a avut și cuvinte de laudă la adresa tehnicianului bulgar.

''Eu cred că omul meciului a fost Screciu, a jucat foarte bine azi. Sunt bucuros și fericit că am marcat. Că am ajutat echipa să câștige. (n.r faza golului) L-am văzut pe Ante (n.r Roguljic) foarte bine și am marcat. De când sunt în Romania de 5 ani, fiecare meci cu CFR a fost greu. Eu cred că nu au dominat atât de mult, am avut și noi ocazii.

Noul antrenor a intrat cu o energie pozitivă, cu antrenamente bune. Echipa a muncit toată săptămâna pentru victorie'', a spus Elvir Koljic, la flash-interviurile de după meci.

În urma acestui rezultat, Craiova a egalat-o pe CFR Cluj în clasament, însă Koljic nu pune mare preț pe acest aspect, fiind de părere că mai sunt multe meciuri de disputat.

''Sunt multe meciuri de jucat. Trebuie sa le luam pas cu pas și să luăm câte puncte putem.'', a mai adăugat vârful Craiovei.

Vizualizări: 699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: