Ivan pleacă gratis şi va câștiga 1 milion € salariu la noua sa echipă

Andrei Ivan îşi termină contractul cu Universitatea Craiova în vara lui 2023 și nu mai vrea să-l prelungească. Jucătorul vrea să plece gratis iar Bordeaux, clubul care l-a vrut în vară, îl vrea în continuare şi oferta e foarte bună: un milion de euro pe an, dar suma poate creşte dacă jucătorul vine gratis.

Universitatea Craiova îl poate pierde gratis pe Andrei Ivan, care vrea să plece în străinătate, la Bordeaux, club care l-a vrut în vară, dar s-a speriat de preţul solicitat de Mihai Rotaru de 4 milioane de euro. Oltenii nu i-au propus încă prelungirea contractului lui Ivan, scadent în 2023, şi acesta e tentat să plece liber.

Actuala înţelegere dintre Ivan şi Craiova expiră în vara lui 2023 și, cu toate că există o opţiune pe încă un an, aceasta trebuie să fie agreată de ambele părţi, scrie playsport.ro, care anunţă că Ivan e tentat să plece gratis. Potrivit sursei citate, după interesul din vară, Bordeaux îl vrea în continuare pe Andrei Ivan, fotbalist care poate sosi gratis la formaţia franceză în vara lui 2023. Gruparea din "Hexagon" îi oferă un salariu important lui Ivan, un milion de euro pe an, însă suma poate creşte dacă acesta vine gratis.

Bordeaux l-a dorit pe Andrei Ivan în vară, dar preţul solicitat de Mihai Rotaru în schimbul atacantul a fost considerat prea mare. Rotaru a cerut nu mai puţin de 4 milioane de euro în schimbul lui Ivan, sumă cu care francezii nu au fost de acord, astfel că mutarea a picat în ultima zi de transferuri din vară.

Vizualizări: 6,857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: