UCB Târgu Jiu, debut spectaculos cu victorie în deplasare

Echipa de handbal masculin a Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu a debutat duminică cu o victorie în noul sezon al Campionatului Național de Handbal, Divizia A. Gorjenii s-au impus în deplasare în meciul din Seria C cu Universitatea Craiova.

Handbaliştii de la clubul Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu au avut un debut spectaculos în noul sezon de handbal. Aceștia s-au impus în prima etapă a Diviziei A, seria C, în meciul disputat în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 25-24.

Formaţia din Bănie, pregătită de antrenorii Costin Dumitrescu şi Cătălin Popescu, era favorită și nu se aștepta la o replică atât de bună din partea gorjenilor.  Echipa lui Adi Gorun a trecut la conducerea meciului după prima jumătate a primei reprize şi nu au mai cedat iniţiativa până la final. În partea a doua a jocului, gazdele au încercat să reintre în meci, s-au apropiat la un gol de adversari, dar, în cele din urmă, au cedat la limită.

Universitatea Craiova: Gheorghiță, Bureța – Luntraru 8, Ianăși 5, Iovănescu 3, Rușeanu 3, Coadălată 2, Bouros 2, A.Păun 1, M.Păun, Micu. Antrenori: Costin Dumitrescu, Cătălin Popescu.

UCB Târgu Jiu: Rădulescu, Motoi – Constantinescu 8, Manole 4, Mazilu 4, Benegui 3, Ghișe 3, Buioca-Bondoc 3, Stali, Lăcătușu. Antrenor: Adrian Gorun.

Vizualizări: 911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: