Bunoaica se apără după ce a fost acuzat că și-a luat ATV cu banii sindicatului. ”Tivig a venit la Parlament într-un ilic croșetat de bunică”

Dezbaterea legată de fondurile cu care sindicalistul Nicu Bunoaica și-a plătit ATV-ul a luat altă turnură. Pe vestimentație. 


Bunoaica a fost acuzat de sindicalistul Vasile Tivig că și-a cumpărat un ATV cu bani de la sindicat. Nicu Bunoaica se apără și spune că  și-a cumpărat ATV dintr-un împrumut de 30.000 de lei făcut la bancă.  

Deranjat de aceste afirmații, Bunoaica le amintește colegilor că le-a facilitat întâlniri cu politicieni importanți, unde ei nu aveau acces, dar și că a făcut greve serioase, cu întreruperea activității.

Bunoaica a povestit la Radio Infinit cum era îmbrăcat un coleg atunci când au fost la o întâlnire la București, la Ludovic Orban: ”A fost acea întâlnire stabilită între mine și domnul Orban. Ei nici nu știau, ei au venit la București și eu le-am spus mergeți cu mine și intrăm. Chiar se întrebau dacă ne primesc. Domnul Orban este prietenul meu și mă va primi. Așa a și fost. Tivig, prima dată când a ajuns și el în Parlamentul României, într-un ilic croșetat de bunică, și cu adidași și pantalon de costum. Adică mă gândesc că oamenii de acolo o fi crezut că este un fermier ceva”, a spus Bunoaica.

Vizualizări: 1,865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: