Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj va organiza luna acesta Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Târgul locurilor de muncă va avea loc în data de 14 octombrie, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu-Jiu, începând cu ora 10.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este organizată în vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul tinerilor aflați în căutarea unui loc de muncă

La bursă pot participa tinerii care au absolvit o  școală profesională, liceul sau facultatea,  dar nu au un reușit să-și găsească un loc de muncă.

Reprezentanții AJOFM Gorj atrag atenția asupra faptului că, atât tinerii absolvenți care sunt în căutarea unui loc de muncă și care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile, pot beneficia de sprijin financiar.

Mai mult decât atât angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la această acţiune organizată de AFOFM Gorj.

Vizualizări: 434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: