Elevi premiaţi de Consiliul Judeţean

Consiliul Judeţean Gorj va premia elevii implicaţi în concursul județean „Beneficiile consumului de fructe și legume”, ajuns la cea de-a patra ediție. Anul acesta, concursul a constat în elaborarea unor lucrări scrise (compunere sau eseu) cu tema „Importanța fructelor și legumelor în alimentație” și a implicat un număr total de 281 de elevi din clasele III-VII, din următoarele unităţi de învățământ: Şcoala Gimnazială Sat Arcani, Comuna Arcani; Şcoala Gimnazială Nr.1 Sat Barza, Comuna Dănești; Şcoala Gimnazială Sat Runcu, Comuna Runcu; Şcoala Gimnazială Sat Scoarța, Comuna Scoarța şi Școala Gimnazială Sâmbotin, Comuna Schela.

Vor fi premiați 25  de elevi, care vor primi câte o diplomă şi un set de rechizite constând în: seturi creioane colorate, seturi pix, acuarele și pensule de desen, cărți cu rețete culinare sau atlase care au legătură cu obiectivele programului.

„Organizarea anuală a unei astfel de activități în rândul elevilor din județul Gorj  are ca scop stimularea creativităţii acestora şi aprofundarea cunoştinţelor legate de importanţa consumului de fructe și legume, precum şi dezvoltarea personalităţii copiilor ca persoane responsabile şi implicate. Proiectul este realizat de Consiliul Județean Gorj, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj”, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: