Koljic nu a fost accidentat grav şi revine pe teren

Craiova mai primeşte şi veşti bune după atâtea probleme de lot câte a avut în ultima perioadă. Confruntată cu multe indisponibilităţi Universitatea are şi motive de optimism, după ce starul său, bosniacul Elvir Koljic, şi-a anunţat revenirea în lot cu ocazia derby-ului cu FCSB.

Vârful de 25 de ani, accidentat grav în luna octombrie, a revenit pe teren după 6 luni de absenţă chiar în duelul cu FCSB din sezonul regulat, încheiat 0-0, la Giurgiu. Koljic a mai jucat apoi în ultima jumătate de oră a partidei cu CFR, scor 0-0, în ultima etapă a sezonului regulat, dar şi în prima repriză a jocului cu ACS Viitorul Târgu Jiu, scor 3-0, în semifinalele Cupei României. Atunci, bosniacul a resimţit dureri în zona afectată de accidentare şi a plecat imediat peste hotare pentru a efectua un RMN şi alte investigaţii în privinţa stării sale fizice. În urma acestora, semnalele sunt pozitive şi bosniacul ar putea reveni în lot chiar la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, de joi.

În ultimele partide, Marinos Ouzounidis a mizat pe Ivan Mamut şi Alexandru Tudorie în poziţia de vârf central, pentru ca Andrei Ivan să fie utilizat ca al doilea atacant sau undeva în banda stângă. De asemenea, Alexandru Tudorie a reuşit golul decisiv pentru victoria din Gruia, care îi repoziţionează în lupta pentru titlu, distanţa faţă de primele clasate, FCSB şi CFR Cluj, fiind de 5, respectiv 4 puncte, cu 7 etape rămase din play-off.

Vizualizări: 487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: