Jucătorii străini părăsesc retrogradata Pandurii

Pandurii a rămas fără victorie în play-out-ul Ligii 2 și după jocul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Ripensia. Mai nou Pandurii rămâne şi fără jucători pe final de sezon, tot mai mulţi străini părăsind echipa în ultimele săptămâni.

După ultimul eşec de pe teren propriu, Pandurii a rămas cu un singur punct, obținut la U Cluj, scor 1-1, în play-out, și se află pe ultimul loc, la 5 puncte sub CSM Slatina, cea de-a două echipă deja retrogradată din Grupa A.

La finalul jocului pierdut cu Ripensia antrenorul Călin Cojocaru s-a arătat dezamăgit de atitudinea elevilor săi despre care spune că nu mai au motivare: ”Am făcut un meci slab. Nu am mai avut atitudine. Chiar dacă am pierdut și alte meciuri, am avut determinare. Jucătorii trebuie să joace până la capăt și să demonstreze, atât pentru ei, cât și pentru echipă, că nu meritam retrogradarea. Trebuie să ne respectăm până la final. Poate nu mai au nici motivație, dar trebuie să joace pentru ei, pentru un viitor mai bun al lor, iar pentru asta trebuie să demonstreze pe teren, că au valoare.” 

În ultimele săptămâni trei dintre jucătorii străini au părăsit echipa, antrenorul explicând și motivele pentru care aceştia au plecat: ”Francezul Ludovic Erhard era la final de contract și nici nu prea l-am folosit tot sezonul, nici pe Dieu Merci n-am prea mai contat în ultima perioadă, însă Kemus Bunga n-a mai vrut să continue la noi. Era un jucător de care aveam nevoie. El mai are un an de contract și sunt convins că va reveni la noi, după ce conducerea va vorbi cu el și cu impresarul lui, doar că momentan a decis să plece!”.

După cei trei şi francezul Steven Goma a ales să plece după ultimul meci al echipei Pandurii. În acest moment echipa din Târgu Jiu mai are în lot doar cinci jucători străini, Sylla, Bakary, Acosta, Zaborowski şi Diau.

Vizualizări: 873

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: