Reţinut după ce a obligat doi elevi să îşi bage capul în toaletă

Un elev de 15 ani, de la Colegiului Tehnic "Dumitru Mangeron" din municipiul Bacău, a fost reţinut de poliţişti după imaginile şocante apărute pe reţelele de socializare. Acesta a obligat doi colegi să îşi bage capul în vasul de toaletă.

 

„În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore a tânărului în vârstă de 15 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Elevul nu se află la prima abatere. Elevilor agresați li se oferă protecție și consiliere psihologică"Din primele verificări rezultă că incidentul s-ar fi petrecut joi, 26 ianuarie. Din păcate, acesta survine altor momente - unul care a avut loc în noiembrie 2022 şi altul cu o săptămână în urmă - în care elevul agresor a şicanat, respectiv a muşcat un coleg de clasă, motiv pentru care a fost sancţionat cu scăderea cu două puncte a notei la purtare şi cu avertisment. Acum a reacţionat şi mai violent, lovindu-i pe doi colegi cu cerinţe educaţionale speciale", a declarat conducerea ISJ Bacău, conform digi24. 

Vizualizări: 1,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: