S-a omorât după ce şi-a înjunghiat concubina


 Un bărbat din Târgu Jiu s-a sinucis joi seara, după ce, cu puţin timp înainte îşi omorâse concubina cu o lovitură de cuţit. Conform anchetatorilor, Iulică Dună, de 52 de ani, şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în râul Jiu, după ce, anterior, îşi înjunghiase concubina cu o lovitură de cuţit în gât, pe fondul unei crize de gelozie.
 Camelia Bordei, de 41 de ani, locuia împreună de 10 ani cu bărbatul care a ucis-o, vecinii celor doi declarând că nu i-au auzit certându-se vreodată. Femeia lucra la fabrica de confecţii din oraş şi era aşteptată aproape zilnic de iubitul său, care era şofer pe microbuz şi o ducea astfel acasă cu maşina. 
 Vecinii de bloc ai celor doi declară că joi seara au auzit ţipete din garsoniera acestora, după care Camelia Bordei a apărut lui sângerând pe holul de la etajul patru al imobilului. Femeia era tăiată la gât şi, conform vecinilor, s-a mai sprijinit de un zid circa un minut, după care s-a prăbuşit, fără ca echipajul de la Ambulanţă sosit în scurt timp la faţa locului să îi mai poată salva viaţa.
 Martorii respectivi le-au precizat anchetatorilor că, în timp ce ei încercau să oprească sângerarea femeii, concubinul acesteia a plecat din garsonieră, plin de sânge pe haine şi, fără să le spună nimic, a coborât din bloc, după care s-a dus la microbuzul de serviciu şi a plecat spre malul râului Jiului. Iulică Dună a fost observat aici de câţiva pescari care l-au văzut când s-a aruncat de pe un pod, aceştia sărind să îl salveze de la înec. Bărbatul a fost scos însă la mal în stare gravă, iar până la spitalulul judeţean de urgenţă Târgu Jiu a decedat.
 Rudele femeii ucise au venit în cursul nopţii de joi spre vineri la blocul în care locuia aceasta şi au jelit moartea ei. Camelia Bordei avea un băiat de 23 de ani căruia i s-a făcut rău atunci când a aflat ce a păţit mama sa, el leşinând şi fiind transportat, de asemenea, la spitalul judeţean de urgenţă Târgu Jiu.



Vizualizări: 223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: