Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

11 răniți într-un accident în care a fost implicat un microbuz, pe DN 1A. A fost activat planul roșu

Un accident în care au fost implicate un microbuz și un autoturism a avut loc miercuri seara pe DN 1A, în județul Dâmbovița. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), sunt 11 persoane rănite și a fost activat planul roșu de intervenție.

Accidentul a avut loc pe DN 1A, în localitatea Butimanu din județul Dâmboviţa, iar circulația a fost blocată. 

La faţa locului intervin nouă echipaje SMURD, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două echipaje de descarcerare, un elicopter SMURD şi o autospecială de terapie intensivă mobilă. 

"Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier", precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma accidentului 11 persoane au fost rănite, iar după evaluarea medicală efectuată la fața locului, acestea au fost transportate la 3 spitale din București, potrivit ISU Dâmbovița.

Cinci victime au fost preluate de ambulante SAJ, patru de către ambulanțe SMURD. O persoană a fost preluată de Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă, iar o alta a fost preluată de elicopterul SMURD, potrivit Digi 24.

Toate persoanele sunt conștiente.

Vizualizări: 1,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: