Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Animale tratate cu medicamente expirate

 Inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat verificări în 106 unități și obiective supuse controlului sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor situate în mai multe localități din Gorj.

În timpul controalelor efectuate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale reprezentând 11 amenzi în cuantum de 38.900 lei, unor operatori/ persoane fizice din: Baia de Fier, Bâlteni, Bengești-Ciocadia, Bumbești-Pițic, Novaci, Rovinari și Târgu-Jiu, a comunicat DSV Gorj.

Cea mai mare amendă, de 15.500 lei, a fost aplicată unui cabinet medical veterinar pentru deținerea de produse medicinale veterinare cu termenul de valabilitate depășit, în spațiu neamenajat special în acest scop, cât și pentru nerespectarea reglementărilor sanitare-veterinare privind circulația, comercializarea și utilizarea produselor medicinale veterinare.

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: