150 de gorjeni angajați la noua fabrică de la Târgu Jiu

Vești bune de la reprezentanții firmei care a recrutat personal pentru viitoarea fabrică de componente auto ce va fi deschisă, anul viitor, în Târgu Jiu. Deja, 150 de persoane au fost selectate și vor fi chemate la muncă imediat ce va începe activitatea.

Firma care se ocupă cu realizarea de componente auto își va deschide activitatea în primăvara anului viitor. Pentru început, angajează 150 de gorjeni. „Firma a făcut o testare a pieței pentru a deschide un punct de lucru și la Târgu Jiu. Deja au 150 de persoane care au fost recrutate, urmând a fi contactate în momentul în care se va deschide punctul de lucru. Eu sunt convins că vor găsi forța de muncă necesară”, a explicat Romeo Chiriac, directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Gorj.

Angajările se vor face la începutul anului viitor. „Criteriile sunt diferite în funcție de posturile disponibile. Vom avea în jur 250 de angajați. Înainte de a începe procesul de producție, există un proces de training, școlarizare, unde fiecare persoană, chiar și necalificată, va învăța ce trebuie să facă în fabrică. Prima condiție este să dorească să muncească”, a explicat Cătălin Ţibuh, reprezentantul investitorului.

Același investitor va deschide o fabrică de volane la Rovinari.

Vizualizări: 6,489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: