3 jocuri de păcănele ideale pentru femei

Nu doar bărbații se distrează la jocurile de noroc, ci și femeile, chiar dacă în număr mai mic. Descoperă top 3 jocuri de păcănele pentru femei în 2021!

Top 3 jocuri de păcănele gratis pentru femei

Multe persoane sunt de părere că industria jocurilor de noroc este dominată exclusiv de bărbați. Însă, dacă aruncăm o privire pe plan internațional, vom afla câteva lucruri interesante – Vanessa Selbst este cea mai bine plătită jucătoare de poker din lume, cu un profit record de peste 11 milioane de $.

Mai mult, dacă ne uităm și în istorie, vom descoperi zeci de jucătoare la păcănele, poker, ruletă și blackjack care au acumulat adevărate averi din hobby-urile lor – Kristen Bicknell (peste 5 milioane de $ în banii de astăzi), Annette Obrestad (peste  4 milioane de $), Judy Bayley (supranumită și prima doamnă a gambling-ului)…iar exemplele pot continua.

Și în România, femeile aleg să se relaxeze la câteva runde de bingo, loterie, păcănele sau jocuri de masă și cărți, deși într-o proporție ceva mai mică față de bărbați. Așadar, dacă faci parte din această categorie, iată top 3 păcănele gratis ideale pentru femei pe care să le încerci în 2021:

#1 Lara Croft: Temples and Tombs (Microgaming)

 

Lara Croft: Temples and Tombs este un slot video cu exploratori marca Microgaming, inspirat de celebra serie Tomb Raider. Slotul o are în centru pe Lara Croft, o aventurieră a cărei design ne aduce aminte de Rich Wilde din Book of Dead în variantă feminină. Slotul are o structură de 5 role, 3 rânduri și 243 de linii de plată.

Printre funcțiile bonus se numără rolele în cascadă (rolling reels) și 3 jackpoturi fixe ce pot fi declanșate dacă obții cât mai multe simboluri scarabeu în urma unor câștiguri consecutive. Jackpotul grand este cel mai profitabil în acest joc de păcănele (5000x valoarea mizei).

#2 Valkyrie (Elk Studios)

 

Valkyrie este un slot inspirat din mitologia norvegiană, lansat de Elk Studios. Jocul le are în centru pe divinitățile feminine, Valkyrie. Acestea îl servesc pe zeul Odin și îi cară pe războinicii de pe câmpul de luptă spre Valhalla.

Vakyrie este un slot cu 5 role, 4 rânduri și 1024 linii de plată. Jocul oferă o rată de câștig peste medie de 96.3% și numeroase trăsături speciale ce te vor ține captivată pe toată durata învârtirilor – simboluri wild, rotiri gratuite, simboluri „epic” ce pot apărea pe mai multe mărimi (2x2, 2x3 și 2x4). În plus, dacă nimerești minim 3 simboluri scatter bonus, poți avea acces la 3 runde extra fascinante – Sword of Destiny, Shield of Chance și Arrow of Fortune, fiecare dintre acestea oferind alte simboluri profitabile care te ajută să completezi combinații câștigătoare.

#3 Lucky Lady’s Charm Deluxe (NOVOMATIC)

 

Lucky Lady’s Charm Deluxe este unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele din România. Lansarea NOVOMATIC este apreciată deopotrivă de femei și bărbați, iar operatorii de cazino oferă frecvent rotiri gratuite la acest joc, astfel că ai motive în plus să-ți încerci norocul și să rotești măcar de câteva ori.

Lucky Lady’s Charm Deluxe este un slot online cu aspect clasic și urmează o structură de 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată fixe. Având în centru un personaj feminin bine conturat și o temă de fantezie, cu siguranță va fi un hit mai ales în rândul jucătoarelor la cazino. Rata sa de câștig este de 95.13%, puțin sub media industriei, însă slotul compensează prin alte aspecte profitabile - de exemplu, câștigul maxim posibil de 9000x valoarea mizei și existența unor runde bonus cu rotiri gratuite, unde poți obține un multiplicator de până la 3x.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Vizualizări: 750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: