360.000 de tranzacţii pe zi, într-o staţie Petrom

OMV Petrom a anunţat, luni, că românii efectuează, într-o staţie de alimentare cu carburanţi, în jur de 360.000 de tranzacţii pe zi, în contextul în care numărul celor care au accesat servicii financiare în staţiile Petrom, în primele şase luni ale acestui an, a crescut cu 33% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

„În topul celor mai accesate astfel de servicii în staţiile Petrom s-au numărat: plăţile facturilor, transferurile de bani, plata impozitelor şi a taxelor, plata asigurărilor RCA şi plata autorizaţiilor de trafic”, se arată în comunicat. 

În staţiile Petrom, pot fi achitate facturile emise de principalii operatori de telefonie mobilă, de principalii furnizori de gaze şi electricitate, precum şi facturile pentru o serie de utilităţi la nivel local

De altfel, numărul transferurilor de bani interne, efectuate prin Westaco Express, a crescut cu 52% în prima jumătate a acestui an, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit companiei. De asemenea, în 2018 a continuat şi tendinţa de achitare cu cardul.

„Numărul plăţilor cu cardul în staţiile Petrom a crescut cu 50%, în perioada ianuarie-iunie 2018, faţă de perioada ianuarie-iunie 2017. Progresul plăţilor cu cardul este vizibil şi constant, iar potenţialul de creştere rămâne foarte mare”, se arată în comunicat. (A.A.)

Vizualizări: 619

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: