5 tipuri de ținute pentru o seară în oraș

Ce poate fi mai distractiv decât o ieșire în oraș seara, fie la club, la restaurant sau în alte locuri care ne ajută să ne relaxăm și să ne simțim bine? Alături de persoane dragi, orice ieșire este un prilej de amuzament și deconectare. În plus, este o ocazie de a ieși din rutina ținutelor obișnuite și a experimenta noi combinații de haine și accesorii. Când te îmbraci pentru ieșit în oraș, trebuie să ții cont și de machiaj, de vreme și de locul unde mergi, așa că alegerea unei ținute poate fi dificilă. De aceea, trebuie să cunoști cât mai multe tipuri de outfituri potrivite ieșirilor. Citește, în continuare, și vei descoperi cinci dintre acestea.

Ținuta de club



O bluză cu paiete care să strălucească sub luminile clubului este cea mai bună alegere. Asorteaz-o cu o fustă scurtă de culoare închisă sau cu o pereche de pantaloni din piele și ținuta ta este aproape completă. Adaugă pantofi cu toc cui sau, dacă vremea permite, sandale înalte, și nu uita să îi pui o brățară elegantă, un colier extravagant sau niște cercei care ies în evidență. 

Outfitul ieșirilor de noapte


Această ținută este una dintre cele mai populare pentru serile în oraș, indiferent de locul în care mergi. Alege o pereche de jeanși strâmți și o bluză cu decupaj, decolteu sau spate gol. Vei evita, astfel, să arăți ca într-o zi obișnuită, dar, nici nu vei ieși în evidență excesiv. Este indicat ca bluza să fie roșie, portocalie sau de altă culoare intensă, iar blugii să aibă o culoare închisă. O pereche de pantofi cu toc sau niște sandale interesante îți vor da un aspect stilat, la fel ca un accesoriu de calitate.

Ținuta casual de ieșit în oraș


Unele fete vor să fie în centrul atenției când ies în oraș, în timp ce altora le place să aibă o prezență mai discretă. Dacă ești genul care se regăsește cel mai bine în stilul casual, dar, vrea să arate cât mai feminină, alege o pereche de jeanși închiși la culoare și o bluză cu un pattern în mai multe culori neutre, ca maro, bleumarin, verde pal, ocru, etc. Completează ținuta cu o notă de culoare, prin intermediul brățărilor, cerceilor și inelelor. Ochelarii de soare supradimensionați îți vor oferi plusul de mister și atractivitate, iar pantofii cu toc lat îți vor pune în valoare rafinamentul.

Rochie și blazer pentru ieșirile la restaurant


Când ieși la un restaurant elegant nu te îmbrăca prea colorat sau extravagant. O rochie neagră până mai sus de genunchi nu dă greș niciodată, alături de o pereche de pantofi cu toc. Caută produse originale Red Valentino, printre care se regăsesc și pantofi eleganți potriviți pentru ieșirile la restaurant. Rochia neagră este perfectă pentru o masă în oraș, dar are nevoie de un obiect vestimentar care să o completeze și să-i dea strălucire. Un blazer cu paiete strălucitoare, aurii sau argintii, este perfect în acest sens, alături de un pandantiv mai puțin intens. Prinde-ți părul într-un coc neglijent și ești gata pentru ieșire.

Ținuta pentru o seară răcoroasă


Pentru o seară răcoroasă trebuie să găsești armonia dintre hainele pentru interior și cele de exterior. O rochie colorată, cu patternuri diverse, sau multicoloră și un blazer negru creează un contrast excelent, care transmite creativitate și bun gust. Poți inversa contrastul purtând pantaloni din piele și cizme și o bluză albă, alături de o jachetă din imitație de blană de leopard și un accesoriu evident, ca un ceas mare, auriu. 


Farmecul ieșirilor în oraș constă și în alegerea outfitului. Alege una dintre ținutele pe care ți le-am prezentat și vei străluci. La propriu, sau, la figurat.

Vizualizări: 1,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: