80.000 de euro pentru un vagin

Viaţa transsexualului Miki este pusă în pericol! Venit de doar câteva luni pe meleagurile Gorjului, acesta se plânge că primeşte ameninţări cu moartea de la propriul cumnat. Totul a pornit de la dorinţa lui Miki de a deveni femeie. Acesta este dispus să dea 80.000 de euro doar ca să fie „o doamnă completă“.

Transsexualul Miki, Marian Gabriel Mihai pe numele lui, a depus plângere la parchet din cauza ameninţărilor cu moartea despre care povesteşte îngrijorat. ,,Am mers direct la Parchet să depun plângere. Iniţial nu ştiam cine mă sună 24 de ore din 24, apoi am aflat că este cumnatul meu”. Miki spune că ameninţările au început atunci când el a hotărât să îşi facă o operaţie de schimbare de sex. ,,Conflictul a început atunci când am decis să mă schimb. El zice că îl fac de râs deşi nu este persoană publică. Eu nu înţeleg ce treabă are cineva cu viaţa mea. Dacă eu sunt fericit asta o să fac” , a declarat Miki.

Operaţia, suportată de iubitul bogat

Ca să-şi îndeplinească visul de a fi femeie, Mihai trebuie să suporte trei intervenţii chirurgicale extrem de complicate. ,,Sunt trei operaţii. Prima va fi în februarie, apoi în mai cea de mărire a sânilor urmând să o stabilim şi pe cea generală. Sunt în negocieri cu o clinică din Milano pentru că aş vrea să fac o intervenţie experimentală, să fie un transplant de sex nu doar o schimbare. Dacă ar reuşi aş fi prima doamnă completă din lume”, ne explică Miki. După cum a declarat transsexualul, costurile operaţiei depăşesc 80.000 de euro dar pentru Miki banii nu sunt o problemă pentru că are un iubit bogat. ,,Banii nu au fost o problemă. Am un iubit din Bucureşti. Este un prosper om de afaceri dar nu vreau să-i dau numele. De la el am primit o mare parte din sumă” , ne-a mai spus Miki, mândrindu-se cu dragostea ei.

Pe lângă ameninţările cu moartea, Miki mai are o problemă. În afară de familie, toţi cei pe care-i întâlneşte sunt reticenţi la schimbările ei dar îndură privirile fără să clipească. Dacă cineva întrece totuşi măsura…,,M-am întâlnit pe stradă cu acel cumnat al meu. M-a luat de păr şi a încercat să mă lovească dar i-am dat un pumn drept în faţă”.

Dacă o întâlniţi pe stradă ar trebui să ştiţi că nu-i place să fie privit intens şi înjurat mai ales că directa lui de dreapta nu are nimic în comun cu delicateţea feminină.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: