A acroşat un pieton şi a fugit de la locul faptei

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg. Cărbuneşti  au fost sesizaţi ieri după-amiază de o tânără de 24 ani, din Tg. Jiu, cu privire la faptul că a fost victima unui accident de circulaţie pe D.N. 67.

Urmare a primelor cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că tânăra, în timp ce se deplasa ca pieton pe acostamentul D.N. 67, în comuna Scoarţa, a fost acroşată cu oglinda de un autoturism care se deplasa din direcţia Tg.Jiu în direcţia Rm.Vâlcea, care şi-a continuat deplasarea.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a fost instituită de urgenţă acţiunea ”Năvodul”, pentru identificarea autoturismului implicat, ocazie cu care, după aproximativ o oră, acesta a fost oprit pe raza oraşului Novaci, conducătorul auto fiind identificat în persoana lui B.I.M., de 30 ani, din Tg.Jiu.

"Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost  recoltate  probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie", se arată într-un comunicat al IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: