A apărut costumul de baie de pandemie, trikini

Trikini este un nou tip de costum de baie specific pentru perioada de pandemie. Este vorba despre costumul de baie cu mască creat de designerul de modă Tiziana Scaramuzzo.

Inspirată de pandemie, designerul de modă Tiziana Scaramuzzo, care deţine un mic atelier artizanal, în comuna Senigallia, din Italia, a creat costumul de baie cu trei piese, adaptat noilor condiţii din aceste vremuri de criză. Trikini - un bikini cu o mască de protecţie asortată - s-a dovedit un succes pentru designerul italian, chiar dacă conceperea acestuia a început ca o glumă. După ce fiica creatoarei de modă au pozat în trikini şi a publicat imaginile pe reţelele sociale, cererile pentru comenzi online nu au întârziat să apară, scrie The Sun.

Vânzările au crescut brusc, iar Scaramuzzo se bucură acum de foarte multe comenzi de la femeile care vor să se protejeze cu stil de coronavirus.

Moda trikini a venit într-un moment potrivit, căci Italia, una dintre cele mai afectate ţări europene de pandemie, a început să reducă măsurile de restricţie încă de săptămâna trecută. Creatoarea Tiziana Scaramuzo a mărturisit că este fericită că-şi poate vinde din nou creaţiile, după ce a fost nevoită iniţial să-şi sisteze producţia de costume de baie. Potrivit unor declaraţii în presa italiană, designerul e de părere că numărul mare de comenzi pentru trikini este un semn că oamenii nu şi-au pierdut speranţa unei vieţi normale, dar că se adaptează cu rapiditate la noua realitate.

Trikini vine însă cu un dezavantaj. Tinerele sunt avertizate că pot rămâne cu urme inestetice de bronz pe faţă, din cauza măştii de protecţie.

Galerie foto


Vizualizări: 1,301

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: