Horoscop

Valabil pe 25 mai

Berbec:  Poate daţi o fugă în alt oraş, fie cu treabă, fie ca să luaţi o gură de aer proaspăt la sfârşit de săptămână. O să-i îndrumaţi pe copii, la şcoală, la activităţile extraşcolare sunt multe lucruri pe care le puteţi face împreună şi să semnaţi şi voi nişte acte, să luaţi un accept.

Taur: Se poate să vă fie recalculată o muncă, nişte produse şi să aveţi un profit cert. O să vă răsfeţe cineva, poate vă invită la cafea pentru că are ceva de spus referitor la relaţia voastră, care v-ar putea face fericiţi şi o să luaţi în serios discuţia.

Gemeni: Poate c-o să vă puneţi garderoba la punct să vă duceţi şi la tuns să mai faceţi şi un pic de mişcare să reglaţi greutatea corporală. E animaţie la voi, sunt lucruri pe care să le reparaţi, să scăpaţi de nişte restanțe şi altele pe care să le începeţi acum pentru că le-a venit rândul.

Rac: Vă pregătiţi de o plecare, probabil cu treaba, o fi obligatoriu să rezolvaţi probleme de serviciu sau cu gospodăria din altă localitate. V-au rămas nişte aspecte legate de sănătate de reglat şi o să sunaţi întâi la medic şi abia apoi o să vedeţi dacă vă duceţi şi la o consultaţie.

Leu: Se poate să vă fie din ce în ce mai greu să-i mulţumiţi pe şefi, dar găsiţi voi o soluţie, veniţi cu strategii ingenioase şi o să fie perfect. O s-aveţi de făcut o evaluare a rezervelor financiare şi poate vă duceţi la bancă să vedeţi exact cum staţi şi o să luaţi o decizie în privinţa ratelor, le amânaţi, le plătiţi.

Fecioară: Poate-abia acum or să fie luate în considerare nişte produse şi-o să le valorificaţi, mai plătiţi şi voi din datorii. O să reactualizaţi nişte acte, poate aveţi de luat nişte avize ca să puteţi începe lucrul şi o fi de aşteptat, nu se vor semna chiar de pe-o zi pe alta.

Balanță: O să daţi un examen, un interviu, e de reglat o situaţie ca să puteţi trece într-o altă etapă la şcoală, sau în profesie. Se poate să vă interesaţi acum de o plecare pe care n-aţi făcut-o când trebuia din cauza pandemiei şi vedeţi acum când se poate şi în ce condiţii ca să nu pierdeţi banii.

Scorpion: O problemă de sănătate s-ar putea să vă zgândăre un pic şi e bine să n-o ignoraţi, ci să ţineţi cont de ea, să vă menajaţi cât de cât. Aveţi de recuperat bani şi nu puteţi lăsa lucrurile aşa, faceţi demersuri, vă şi deplasaţi dacă e nevoie ca să intraţi în posesia banilor.

Săgetător: O să reapară cineva care nu şi-a pierdut speranţa c-o să puteţi fi împreună şi se poate să vă şi nimerească sufleteşte. O să-ndreptati nişte situaţii care necesită mici intervenţii pe ici, pe colo şi o să vă puteţi relansa pe scenă socială, c-aveţi multe de spus.

Capricorn:  O să vă luaţi poate altă maşină dacă nu se mai poate repara, sau nu mai aveţi încredere, nu va mai simţiţi în siguranţă. O s-aveţi de lucru la serviciu şi apar şi bani mai mulţi în perspectiva - de restul treburilor vedeţi cine se ocupă, de copii, de casă, de diverse.

Vărsător: Se poate să intre la plată şi un proiect mai vechi, să luaţi bani din urmă şi să aveţi pentru facturi, rate şi alte plăți. Poate-o să investiţi nişte bani în aparatură ca să daţi randament şi mai bun la slujbă, poate va şcoliţi şi-ntr-un nou domeniu ca să vă sporiţi şansele de succes.

Pești: Se pare că n-aţi renunţat la ideea de a vă lua alta locuinţă şi o să vizionaţi mai multe până să alegeți una. Vă înnoiţi casă, daţi nişte bani pentru confortul alor voştri şi o să puneţi ceva de-o parte şi pentru o ieşire la iarbă verde undeva în weekend, fără aglomeraţie.

Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: