Horoscop

Valabil pe 22 mai

Berbec: O să va rotunjiți veniturile cu banii din colaborări și o să vă faceți planuri pentru un proiect îndrăzneț. Se pare c-o să vă reorganizați la muncă, o să aveți o altă echipă și va dura un pic până să vă rodați, c-aveți stiluri diferite, dar promite să fie bine.

Taur: Poate-o să le cereți datornicilor banii pe care i-ați împrumutat c-aveți nevoie de ei și-o fi trecut prea mult timp de când tot zic că vi-i dau. O s-aveți multe de făcut și toate urgente, dar se poate să mai existe și mâna a două la lucru și să le veniți de hac tuturor obligațiilor.

Gemeni: Poate-o să vă gândiți serios la căsătorie și să anticipați cumva cum o să arate toată petrecerea. E ceva pe care v-ați propus de mult să-l îndreptăți și să o porniți de la zero într-o afacere, sau într-o relație sentimentală, pentru că va fi o resursă de explorat.

Rac : Ați putea lua o sumă de bani și să mai lucrați și în paralel, dacă o s-aveți timp să vă descurcați mai bine cu finanțele. E de profitat c-aveți o relație bună cu șefii și poate le mai cereți niște înlesniri, veniți și cu idei care să se potrivească, așa cumva cu perioada pe care o traversăm.

Leu : Va pregătiți de o plecare, măcar de o zi două și vedeți unde-o să stați și dacă e convenabil ca preț. Poate-o să vă-ncercați norocul într-o activitate care se află la mare căutare și să vă și meargă bine, dar dacă nu va simțiți împăcăți cu situația vă puteți întoarce la ce știți să faceți.

Fecioară: Se pare c-a sosit scadența și trebuie să vă achitați de o datorie, ca să puteți începe ceva nou-nouț. O să vă recăpătați niște lucruri și o să le veniți în ajutor unor oameni care au nevoie de prezența voastră și poate chiar de un suport substanțial.

Balanță: Poate va trebui să luați o decizie referitoare la relația de cuplu, la o plecare și nu vă e prea clar ce trebuie făcut. Cineva cu care nu v-ați întâlnit de multă vreme reapare în peisaj, însă pare să se mai fi schimbat datele problemei, ale relației și o să dureze până vă regășiți.

Scorpion : Poate-aveți de rezolvat o problemă la notar, consultați un avocat și pregătiți și banii pentru taxe. O să trebuiască să vă-ngrijiți de sănătate, de ratele de la bancă și să vedeți dacă le amânați pentru la toamnă sau vă dați tot interesul să fiți cu ele la zi.

Săgetător: O să vi se propună din nou un job și vedeți cum stați cu timpul, cu banii, să faceți cea mai bună alegere. Se poate să vă revizuiți atitudinea față de cineva care a lipsit din viața voastră și să vă păstrați obiectivitatea că poate i s-au întâmplat lucruri neplăcute persoanei.

Capricorn: Se poate să mai comandați ceva pentru casă și să vă ocupați în amănunt de reamenajare ca să fie totul pus la punct. Poate o să întâlniți un angajator care să se potrivească, nesperat de bine cu stilul vostru de lucru, să vă plătească și bine și să fie o colaborare de durată.

Vărsător: Poate-o să vă decideți, în sfârșit, în privința copiilor, să știți la ce cursuri îi dați, sau în grijă cui îi lăsăți, dacă vă duceți la serviciu. Se poate să reluați o activitate recreativă, să vă duceți la o sală de sport, la un atelier de creație și să vă puneți toată imaginația în slujba unei idei, al unui proiect.

Pești: Se poate să faceți niște schimbări ca să puteți lucra și de-acasă, chiar dacă vă duceți la serviciu, niște modificări se impun. O să investiți niște bani în reamenajări interioare, exterioare, în funcție de buget, chiar fără mari pretenții, dar cât să vă simțiți confortabil cu toții la voi acasă.

Vizualizări: 982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: