Horoscop

Valabil pe 20 mai

Berbec: Poate-o să reluați niște cursuri, un antrenament ca să vă recăpătați condiția fizică și o să țineți și un regim alimentar. Se poate să vă-ntâmpine cineva fie acasă, fie la serviciu cu o vorbă bună, și vă dă și o idee de petrecut timpul liber într-un mod ingenious - poate-o să faceți sport.

Taur: Sunt bani pe care-i puteți recupera din surse colaterale și să adunăți un capital ca s-aveți pentru neprevăzut. O să vă reganditi politica monetară a familiei, vedeți din al cui salariu plătiți rata la bancă, care plătește restul: facturi, achiziții de tot felul, ca să vedeți cu ce rămâneți.

Gemeni: O problemă de sănătate poate deveni deranjantă și dacă tot nu vă duceți la doctor o s-aveți de tras, or s-apară neplăceri. Se poate să alegeți o variantă paralelă cu serviciul ca să mai câștigați bani și să faceți cumva ca să va fie mai ușor cu toate cheltuielile care se tot aduna.

Rac: Voi e posibil să luați niște bani și să va îngrijiți și de sănătatea voastră și de-a alor voștri, ca să nu aveți probleme, și să vă-ncurce la treabă. Poate-o să vă puneți de acord cu șefii în privința volumului de muncă și a banilor pe care-i pretindeți, ca să fie echitabil, să merite efortul.

Leu: Ați putea valorifica niște produse și să faceți rost de bani și vedeți dacă vă-ncumetați să faceți o rezervare pentru mai târziu într-o stațiune. O să aveți niște rezultate de top la serviciu și poate vă treziți cu o ofertă de lucru, și o să câștigați mai mulți bani dacă vă duceți - rămâne să vă decideți.

Fecioară: Ați mai avea de luat de pe undeva niște bani, dar sunt de completat formalități ca să-i încasați. O să planificați o ieșire poate cu treabă, la sfârșit de săptămâna, să îngrijiți o casă, un teren, să le purtați de grijă și părinților, bunicilor, să vă simțiți împăcăți sufletește.

Balanță: O să tot semnați niște acte pân-o să-ncheiați o situație care să vă asigure și o diplomă, că poate absolviți un ciclu, o școală. Se pare c-o să vă caute cineva ca să vă ofere ceva de lucru, sau ca să desfășurați o activitate care să vă destindă, poate faceți mișcare, alergați în parc.

Scorpion : Relația cu partenerul de cuplu trebuie reglată din mers, și baza succesului, a fericirii e comunicarea - să țineți cont de asta. Întâlnire cu cineva care vă propune mai multe lucruri și o s-aveți de unde s-alegeți că sunt și oferte pe gustul vostru.

Săgetător: Cineva cu care ați fost în cuplu e posibil să reapară cu gânduri de-mpăcare și schimbat - reloaded. Se poate să schimbați echipa cu care lucrați, poate și locul de muncă o fi altul pentru unii dintre voi și o să vă reinventați - să aveți o altă perspectivă.

Capricorn : E posibil să treacă diseară un frate, o soră pe la voi și să v-aducă niște lucruri de care chiar aveați nevoie. Poate vă gândiți la un credit să vă luați casă, ori să vă construiți una, după puterile voastre și-or să vă mai ajute și rudele, prietenii cu ce s-o putea.

Vărsător: O să revină cineva care vrea, neapărat, să fiți împreună, dar depinde și de voi, dacă mai credeți în a doua șansă. O să puneți la punct un proiect care să v-aducă o reușită în carieră și să-l dezvoltați cu timpul, să lucrați la altă scară, c-aveți potențial.

Pești: Poate vă duceți într-o vizită, aveți de făcut și aprovizionarea și o să luați aer, mai admirați un peisaj, mai schimbați o vorbă cu cineva. Se poate să luați niște bani, și să completați lipsurile de prin casă, c-aveți de înlocuit niște piese care nu mai funcționează sau poate vi le repară cineva.

Vizualizări: 927

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: