A câștigat finala „Românii au talent” și marele premiu de 120.000 de euro dar nu a putut ține trofeul

Micuțul de doar 7 ani, Rareș Prisacariu, a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 13, difuzată vineri de PRO TV, și va primi marele premiu de 120.000 euro. Talentatul actor este atât de mic încât nu a putut ține prea mult trofeul Românii au talent și a fost ajutat de prezentatorii show-ului să îl ridice.

S-a încheiat vineri seară o nouă ediție „Românii au talent”, iar pe scena din finală s-au aflat numai copii și adolescenți, singura excepție fiind preferatul publicului, indianul Sandip.

Au fost 11 eroi în marea finală și un sezon 13 magic! Cei mai talentați concurenți au avut momente de excepție pe scena talentelor și s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro și trofeul Românii au talent. Destinul lor a fost în mâinile celor de acasă, iar publicul a votat și a decis cine este marele câștigător al sezonul 13 Românii au talent. Albert Gugulan, Bianca Avram, Carina Veghiu, Eduard Dragu, Monique Family, Oleg Spînu, Olya și Valera, Rareș Prisacariu, Sandip Brahamin, Sara Piliego și Taheira Sașa au oferit un spectacol magic pe scena talentelor. Cel care a ridicat trofeul deasupra capului și a primit cecul în valoare de 120.000 de euro este Rareș Prisacariu. „Sunt foarte emoționat pentru că am putut să fac impresie bună și că oamenii m-au votat. Mă așteptam să mă voteze, dar nu mă așteptam să câștig”, a spus micuțul Rareș, un copil extrem de matur pentru cei șapte ani ai săi.

Podiumul a fost completat de acrobații Olya și Valera, care s-au clasat pe locul al doilea, și de Oleg Spînu, care a ocupat locul al treilea.

„Rareș Prisacariu ne-a oferit un nou moment emoționant pe scena talentelor, în seara marii finale. Micuțul geniu i-a surprins și de această dată pe jurați și a ridicat publicul în picioare”, au anunțat cei de la ProTv.

Rareș Prisacariu a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea. Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

Băiețelul i-a cucerit mai întâi pe jurați, dar și pe telespectatori încă de la preselecții. După monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul de Golden Buzz.

Patru concurenți talentați au fost în cursa pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, iar publicul a ales câștigătorul. În prima semifinală Românii au talent, juriul i-a nominalizat pe Bianca Avram și Oleg Spînu. În cea de-a două semifinală, li s-au alăturat Sandip Brahamin și Denisia Sănduleac. Telespectatorii au avut de ales între doi dansatori excepționali și două voci unice.

Cele mai multe voturi din partea publicului au ajuns la Sandip Brahamin, care a fost desemnat câștigătorul premiului de originalitate de la Românii au talent. Dansatorul a plecat acasă cu un cec în valoare de 10.000 de euro.

Galerie foto



Vizualizări: 1,305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: