A câștigat un milion de euro după finala Champions League!

Un român a dat lovitura după ce a câștigat un milion de euro după finala Ligii Campionilor dintre Borussia Dortmund și Real Madrid. Meciul s-a  încheiat cu victoria campioanei Spaniei, scor 2-0.

Românul este originar din Buzău, dar este stabilit în Spania, chiar la Madrid, și a avut biletul cu meciuri întins pe durata a șase luni în care a investit doar 2 euro!

Marius, bărbatul din Buzău stabilit de aproape trei decenii în Madrid, a trăit cu inima-n gât ultimul act din Liga Campionilor și a savurat din plin deznodământul, fiind mare fan al trupei lui Carlo Ancelotti. Dar nu asta l-a făcut cel mai fericit, ci suma fabuloasă care i-a intrat în conturi de la pariuri. Un milion de euro cu un bilet jucat în luna ianuarie ce l-a costat 2 euro.

„Am riscat doi lei pe bilet. 10 lei, în total. Nu știu dacă îți ajunge de o cafea în București. Am văzut că sunt cote foarte mari și este o posibilitate să încerc o minune. Nu m-am așteptat niciodată. Sincer să fiu, nu credeam. Au fost foarte multe evenimente sportive”, a spus Marius pentru PRO TV.

Românul dezvăluie că a pus respectivul bilet la începutul anului, când se afla într-o vacanță la Brașov. Printre evenimentele sportive aflate pe biletul câștigător s-au numărat câștigătorii de la Australian Open și campioanele din baschet și fotbal.

Românul nu va rămâne cu toată suma câștigată, ci doar cu puțin peste jumătate, după impozitare. Marius va încasa la final circa 600.000 de euro.

Pariorul român a explicat de ce crede că nu este vorba numai de noroc în astfel de situații. Totodată, Marius a spus ce va face cu banii și în ce îi va investi, deoarece, după părerea sa, degeaba ai o mare sumă de bani dacă nu ești un bun administrator ca să știi concret ce vrei să faci cu ea.

Pentru asta, adaugă el, este nevoie să ai o educație financiară pentru a ști să gestionezi cât mai bine un astfel de moment.

Vizualizări: 1,945

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: