Doar zece cluburi din 22 au licență sau certificare de la FRF pentru Liga 2!

În noul sezon de Liga 2, 2024-2025, vor fi 22 de echipe care vor activa în eșalonul secund. Deși unele dintre acestea deja au anunțat reunirea pentru noul sezon, nu toate au licența necesară pentru a evolua în Liga 2.

Noul sezon de Liga 2 este unul atipic, în care se va schimba numărul de echipe. FRF a decis că se va trece de la 20 la 22 de echipe în sezonul 2024 – 2025. 

Astfel, au dreptul să participe în Liga 2 cluburile: FC Voluntari, FCU Craiova (retrogradate din Liga 1), Corvinul Hunedoara, CSC Șelimbăr, CS Mioveni, FK Miercurea Ciuc (care au jucat în play-off-ul Ligii 2), Steaua, CSM Reșița, Chindia Târgoviște, Concordia Chiajna, Ceahlăul Piatra Neamț, Metaloglobus București, Campionii FC Argeș, CSM Slatina, CSC Dumbrăvița, ACS Viitorul Târgu Jiu (care au jucat în play-out-ul Ligii 2) și șase nou-promovate din Liga 3.

Dintre acestea, FC Voluntari, FCU Craiova FC, CS Mioveni, FK Miercurea Ciuc, Chindia Târgoviște și Campionii FC Argeș au aplicat și obținut licențierea pentru Liga 1, proces superior certificării pentru participarea în Liga 2, astfel că acestea nu vor oferi acum un anunț privind primirea certificării.

În aceste condiții, sunt cel puțin zece formații din cele 22 care au dreptul de a evolua în Liga 2 în sezonul 2024-2025 pentru că au licență sau certificare de la FRF.

Vizualizări: 2,981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: