A căzut de la etajul șase

Un tânăr, de 31 de ani, a murit, vineri dimineață, după ce ar fi căzut de la etajul șase al blocului în care locuia. Din primele date, el ar fi căzut prin golul dintre scări, de la etajul șase. Tragedia s-a petrecut într-un cartier din Vâlcea. Salvatorii sosiți la fața locului n-au mai putut decât să constate decesul. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări. Urmează să stabilească dacă tânărul a căzut accidental ori s-a sinucis. 

"Angajatii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în această dimineață pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane căzută de la etajul 6 al blocului în care locuia pe strada Luceafărul din Râmnicu Valcea. Incidentul s-a petrecut in această dimineață in jurul orei 07.45. 

Persoana in cauza a cazut pe scara interioara a blocului, in golul dintre scări.

Din păcate, paramedicii și medicul de la ambulanta au constatat ca acesta avea leziuni incompatibile cu viata, decesul fiind declarat la scurt timp. Echipajele existente la fața locului acorda îngrijiri medicale unei femei, care se cunoștea cu persoana decedata, această suferind un atac de panica. În acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc tragedia", a transmis ISU Vâlcea.

Polițiștii fac cercetări într-un dosar penal să vadă cum s-a petrecut tragedia. "Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care s-ar fi precipitat de la etajul 6, în interiorul unui bloc situat în Râmnicu Vâlcea, decedând.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", a transmis IPJ Vâlcea. 

Vizualizări: 2,947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: