A cerut daune de 200.000 de lei de la CE Oltenia

Un salariat al Complexului Energetic Oltenia a cerut daune de 200.000 de lei societății. Dosarul a fost pe rolul Tribunalului Gorj, dar în final angajatul a renunțat la plângere.

“În fapt, reclamantul a precizat că este angajat în cadrul subunității Rosia – Pinoasa din cadrul pârâtei la formația gospodărire apă secări și prin acțiuni repetate conducătorii unității au pus presiune pentru a-l determina să accepte schimbarea felului muncii și locului muncii”, a fost reclamația salariatului.

Acesta a depus documente medicale care recomandau menținerea locului de muncă, dar șefii au decis ca la formația din care făcea parte să rămână doar femei.

Compania a cerut în instanță respingerea acțiunii, pentru că salariatul nu a spus în concret “care sunt acțiunile pe care le consideră prejudiciabile, cine anume le-a exercitat și care este practic prejudiciul suferit”.

Salariatul G.C. a decis însă să renunțe la proces. “Ia act de cererea de renunțare la judecarea acțiunii formulată de reclamantul G.C.”, se arată în decizia instanței din martie 2020.

Vizualizări: 5,130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: