A crezut că are coronavirus și a sunat la 112. Ce au descoperit medicii!

Un bărbat din orașul Novaci, județul Gorj, a pus, luni seară, pe jar medicii. A sunat la 112 și a spus că ar avea simptome specifice coronavirusului și îi este teamă să nu fi luat virusul de la niște cunoscuți care s-ar fi întors recent din străinătate.

Acesta a fost preluat de o ambulanță și adus la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, la Secția Boli Infecțioase. Cum nu avea de fapt niciun fel de simptom, medicii nu i-au prelevat probe, dar i-au făcut mai multe investigații.

Așa au aflat medicii că bărbatul suferea de alte boli și obișnuia să consume băuturi alcoolice. Au sunat și rudele să vadă dacă se adeveresc spusele bărbatului și dacă într-adevăr a fost în contact cu persoane venite din Italia sau Germania, însă familia a susținut că nu s-a întâmplat acest lucru. Omul era doar beat.

Drept urmare, medicii nici nu i-au recoltat probe pentru a stabili dacă acesta are sau nu coronavirus. Bărbatul va mai rămâne o zi sub supravegherea medicilor, după care va fi externat și se va întoarce acasă.

Vizualizări: 4,831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: