A decis să candideze la Primăria Târgu Jiu

Radu Miruță, lider al Uniunii Salvați România Gorj, a decis să candideze pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu la alegerile din 11 iunie. Miruță a ales să facă anunțul pe facebook. Acesta este specialist în electronică și comunicații și a lucrat pentru mari companii de profil. Este fiul fostului președinte al Tribunalului Gorj, Gheorghe Miruță. Potrivit profilului de facebook, este din Târgu Jiu, dar trăiește în București.

Postarea lui Radu Miruță

Dat fiind felul meu de a fi, imposibilitatea acceptarii unor lucruri mizere, haosul de care te lovesti la tot pasul in mai toate institutiile, tolerarea si incurajarea incompetentei in cadrul diverselor servicii publice, am decis sa ma eliberez de povara oftatului fara implicare si sa candidez la pozitia de primar al orasului Targu Jiu, din partea USR la alegerile din 11 iunie 2017.

O voi face cu toata seriozitatea cu care am abordat absolut toate aspectele din viata mea profesionala si familiala!

Nu detin institutii de presa, nu detin parghii prin care sa induc diverse mesaje opiniei publice, cum am vazut ca se mai practica, detin un fel de validare a vietii profesionale de pana acum si necesit ajutorul vostru: de la sfaturi, la distribuirea mesajelor, pana sustinere in cercurile voastre si in cele din urma la vot.

Vizualizări: 2,419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: