Vişinele proaspete sau conservate ajută la slăbit

Pentru a nu mai apela la diverse medicamente pentru slăbit, pe perioada verii puteţi apela la produse naturale care au aceleaşi efecte. Vişinele sunt fructe care, consumate proaspete, uscate sau sub formă de sucuri naturale, sunt foarte benefice pentru organism şi ajută şi la slăbit

Studiile efectuate pe consumatorii acestor fructe au arătat că vişinele, atât cele neprocesate sau cele din cereale, iaurturi şi sucuri pot contribui la sănătatea inimii şi ajută la îndepărtarea grăsimii nedorite.

Tot procesul este legat de nivelul de antioxidanţi prezenţi în vişine iar cercetătorii studiau de fapt beneficiile lor antiinflamatorii. Într-unul din studii, cercetătorii au descoperit că prin consumul zilnic a 230 ml suc de vişine timp de o lună se pot reduce inflamaţiile la adulţii supraponderali sau obezi. Studiul Universităţii Michigan a arătat că pudra de vişine din alimentaţia subiecţilor folosiţi a determinat îmbunătăţirea sănătăţii cardiovasculare a acestora şi scăderea nivelului de colesterol. Concluzia acestora a fost că alimentaţia bogată în vişine joacă un rol important în reducerea masei grase a abdomenului, adesea asociată cu bolile cardiovasculare.

În ceea ce priveşte slăbirea, spre deosebire de cireşe, vişinele conţin mai puţin zahăr şi ajută la slăbit. Ele sunt recomandate în curele de slăbire şi datorită potasiului care te ajută să arzi mai repede caloriile şi oferă energia optimă pentru buna funcţionare a organismului. Consumul de vişine ajută şi la îndepărtarea grăsimilor de pe abdomen şi de pe talie, 100 de grame conţinând numai 60 de calorii. Consumate cu moderaţie, vişinele împiedică acumularea grăsimilor în ficat şi scad nivelul colesterolului din sânge.

Vizualizări: 855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: