A desenat şi a câştigat o excursie în Londra

Adelina Beatris Negrea, elevă în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, a câştigat marele premiu al concursului de desene de Crăciun organizat de hipermarketul Carrefour Târgu Jiu. Adelina a desenat dragoni şi a câştigat o excursie la parcul de distracţie Shrek’s Adventure din Londra. O mulţime de copii din Târgu Jiu au participat la această competiţie de desene, iar o parte dintre ei au fost recompensaţi cu premii atractive din partea organizatorilor.

La concursul de desene de Crăciun organizat de hipermarketul Carrefour Târgu Jiu au participat numai elevi de la şcolile din Târgu Jiu. În paralel, s-a desfăşurat şi un concurs on-line. Şi în acest caz, cele mai bune lucrări au fost premiate. Tema concursului din acest an a fost „Lumea Rubbiz”. În jur de 20 de premii au fost acordate elevilor care şi-au înscris desenele în concurs.

„Este cea de-a IV-a ediţie a acestui concurs la magazinul nostru şi cea de-a 32-a la nivel de ţară. S-au înscris în concurs aproximativ 334.000 elevi din toată ţara, clasele 0-VIII. Cei mai norocoşi au fost premiaţi, la concursul de desene on-line şi la cel de planşe. Premiile au constat în telefoane mobile, laptop-uri, tablete, vouchere de cumpărături, iar marele premiu a constat într-o excursie la Londra, la Shrek’s Adventure, în parcul de distracţie”, a declarat Florin Popescu, directorul hipermarketului Carrefour.

Concursul de desene a fost organizat cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Câştigătorii şi-au revendicat premiile joi, 14 decembrie, în cadrul unei ceremonii organizate la hipermarketul Carrefour Târgu Jiu. Unul dintre câştigători a fost premiat chiar de ziua sa de naştere, la împlinirea a 7 ani.

„Mă bucur că am câştigat”

Marele premiu al concursului de desene a fost câştigat de Adelina Beatris Negrea. Adelina ştie cu cine va merge în excursie la Londra. „Mă bucur că am câştigat. Le mulţumesc părinţilor mei că m-au susţinut. Am avut ca temă dragonii şi am desenat cum am crezut că este mai bine. Voi merge în excursie cu părinţii şi fratele meu”, a spus Adelina.

Şi celelalte premii oferite de Carrefour Târgu Jiu au fost atractive. „Am desenat un dragon care mi-a ieşit bine. Fundal albastru, apa albastră, nori albi. Am câştigat un telefon. Exact ceea ce îmi doream”, a spus Radu Cochină, de la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. 

Vizualizări: 3,974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: