Dansatori din Târgu Jiu, premiați la Vâlcea

Dansatorii Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu s-au întors învingători de la Festivalul Național de Coregrafie pentru copii și tineri care s-a desfășurat recent la Vâlcea. Două grupuri ale Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, coordonate de profesorii Camelia şi Gabriel Costea, au câștigat patru premii I. Este vorba de Grupul Galactic Crew, coordonat de Gabriel Costea, premiat la secțiunile open master dance și dans tematic, și Galactic Junior, coordonat de Camelia Costea, premiat la secțiunile dans contemporan și show dance.

„Juriul festivalului, format din specialiști, a avut o misiune dificilă deoarece toți participanții au fost foarte bine pregătiți”, au transmis reprezentanții Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Genurile de dans admise în concurs au fost: dans clasic, dans contemporan, dans de societate, latino show, dans caracter, musical, dans modern, free style, dans tematic, show dance. Coordonatorii Camelia şi Gabriel Costea au primit diplome de onoare pentru promovarea, afirmarea şi susţinerea artei coregrafice în rândul elevilor.

Galerie foto


Vizualizări: 1,534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: