A doua ediție a Târgului de Promovare a Activităților și Rezultatelor Grupului de Acțiune Locală Sudul Gorjului

Cu bucurie, vă anunțăm că pregătim ediția a doua a TÂRGULUI DE PROMOVARE A ACTIVITAȚILOR ȘI REZULTATELOR GRUPULUI DE ACȚIUNE LOCALĂ SUDUL GORJULUI. Evenimentul va avea loc joi, 16 septembrie, la Turceni.

Cu această ocazie vom prezenta un bilanț al activității noastre care cuprinde cele 15 apeluri de selecție cu proiecte lansate, cele 114 de proiecte depuse de noi, cele 61 de proiecte selectate și finanțate prin intermediul GAL Sudul Gorjului. În plus, vom discuta despre cele 55 de proiecte contractate a căror valoare nerambursabilă depășește 2.460.000 de euro, dar și despre importanța Grupurilor de Acțiune Locală în accesarea fondurilor europene.

La eveniment sunt așteptați să participe toți membrii și beneficiarii GAL Sudul Gorjului, reprezentanți ai autorităților publice județene și locale, antreprenori și consultanți.

“Am susținut întotdeuna că fondurile europene reprezintă una dintre cele mai sigure și transparente modalități de finanțare a proiectelor de dezvoltare a comunității, fie că sunt accesate de sectorul public sau privat. Prin evenimentul organizat la Turceni pe 16 septembrie ne propunem să facem cunoscute proiectele finanțate prin intermediul Programului LEADER (masura 19.2 PNDR)”, a transmis președintele GAL Sudul Gorjului, Cristina Cilibiu.

Beneficiarii proiectelor finanțate prin GAL Sudul Gorjului își vor expune produsele în cadrul unei expoziții care va putea fi vizitată pe tot parcursul evenimentului.

09.09.2021

Departament Comunicare GAL Sudul Gorjului

Galerie foto


Vizualizări: 2,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: