Drăgușin vrea să revină la primărie

Viorel Drăgușin, fostul primar al comunei gorjene Crușeț, vrea cu orice preț să revină la primărie. Drăgușin și-a pierdut fotoliul de primar la începutul acestui an, după ce a pierdut definitiv, la Înalta Curte de Casație și Justiție, procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI).

Fostul primar din Crușeț a depus la începutul acestei săptămâni o acțiune în instanță prin care cere suspendarea executării ordinului de încetare a mandatului emis de Prefectura Gorj. Speța se judecă la Tribunalul Gorj, iar magistrații gorjeni au stabilit ca primul termen să se judece în data de 3 iunie. ”Am dat în judecată Prefectura. Am făcut o cerere de suspendare a actului administrativ, care să pot să îmi reiau locul de primar. Omul este dator să încerce. Cred că procesul se va finaliza într-o lună. Consider că ANI nu a avut dreptate, iar pe fond nu s-a judecat deloc. Să vedem care câștigăm”, a declarat Viorel Drăgușin.

Conform ANI, Viorel Drăgușin a deținut, simultan, funcția de primar al comunei Crușeț și funcțiile de comerciant persoană fizică. Mai exact, în perioada 20 iunie 2008-11 mai 2010, a fost persoană fizică autorizată, iar între 23 noiembrie 2010 și 30 septembrie 2013 a fost reprezentant al comunei în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a SC Salubris Gilort.

De la pierderea mandatului, atribuțiile primarului au fost preluate de viceprimarul Teodor Godeanu.

Vizualizări: 1,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: