A falsificat mai multe poliţe RCA

Cercetări finalizate într-un dosar penal privind comiterea infracţiunilor de înşelăciune, delapidare şi fals în declaraţii

Poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor au finalizat cercetările în dosarul penal privind pe Cristian U., cercetat pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune, delapidare şi fals în declaraţii.

Din probatoriul administrat de poliţişti s-a stabilit faptul că suspectul, în calitate de agent asigurări, a falsificat mai multe poliţe RCA, după care le-a declarat pierdute, la un birou notarial. Ulterior, suspectul şi-a  însuşit suma de 25.000 lei, reprezentând valoarea poliţelor falsificate.

Poliţiştii au înaintat dosarul penal, unităţii de parchet competente, cu propuneri legale.

Cercetat pentru evaziune fiscală

Poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor efectuează cercetări faţă de Silviu C., sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută de art. 9, lit. „c” din Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Din primele cercetări efectuate în acest caz, poliţiştii au stabilit că în cursul anului 2009, suspectul, având calitatea de administrator al unei societăţi comerciale, a înregistrat în evidenţele contabile ale societăţii cheltuieli fictive, prejudiciind astfel bugetul de stat cu suma de peste 25.000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: