UPDATE: "Sunt primul ziarist din România arestat pentru un promo"

Dan Diaconescu a ieşit în urmă cu câteva minute din sediul DNA cu cătuşe la mâini şi a fost dus în arest pentru 24 de ore. Diaconescu a spus "sunt primul ziarist din România care a fost arestat pentru un promo" şi că "reţinerea s-a produs la ora 06.15". "Am fost tras pe sfoară", a mai apucat să spună Diaconescu, înainte de a fi băgat în maşina poliţiei. Diaconescu a făcut referire şi la faptul că reţinerea sa are loc în această perioadă în care se vor tăia pensiile.

Procurorii au emis pe numele lui Dan Diaconescu şi al lui Doru Pârv mantate de reţinere pentru 24 de ore. Patronul OTV este acuzat de şantaj şi ameninţare, iar Pârv de complicitate la şantaj. Cei doi i-ar fi cerut bani unui primar dintr-o comună arădeană, ca să nu facă public un material compromiţător despre acesta.

Avocatul a mai spus că singura probă a procurorilor este un promo difuzat pe OTV înainte de emisiunea lui Diaconescu din 21-22 iulie 2009, în care se anunţau dezvăluiri despre primarul comunei arădene Zărand, Ioan Florin Moţ.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: