Ziaristul Grigore Cartianu lansează „Sfârşitul Ceauşeştilor” la Târgu Jiu

Ziaristul Grigore Cartianu îşi va lansa cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor” joi la Târgu Jiu. După uriaşul succes pe care l-a avut la Bookfest 2010, Grigore Cartianu va fi prezent în şase oraşe din ţară, printre care şi Târgu Jiu. Întâlnirea va avea loc la parterul Hotelului Gorj, începând cu ora 11.00.

Spunând despre cartea sa că este „ povestea dramatică, ridicolă şi grotescă a sfârşitului celor două personaje care se credeau nemuritoare: Nicolae şi Elena Ceauşescu”, Grigore Cartianu s-a remarcat la târgul de carte Bookfest 2010 prin vânzări record, 2.130 de exemplare primind criticile dar mai ales consideraţia marilor personalităţi prezente la manifestare.

Iarina Demian, regizor, spunea despre Grigore Cartianu: „Important nu este doar să ştii adevărul, ci să-l şi cauţi. Iar Grigore Cartianu l-a căutat cu tenacitate şi răbdare. Văzând rezultatul muncii sale, mi-l imaginez pe autor, în mijlocul deşertului, săpând cu mâinile în nisip după un strop de apă, care până la urmă iese la iveală din străfundurile pământului şi se transform într-un râu, potolindu-i setea. Şi nu doar setea sa, ci a tuturor celor care aveau nevoie de apă".

Cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor” va putea fi achiziţionată de la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraşul Târgu-Jiu. Ba chiar se face tot posibilul pentru înfiinţarea unui punct de vânzare chiar la locul lansării de la Hotel Gorj, pe timpul evenimentului.

Cartea va putea fi achiziţionată la preţul de 14, 95 lei. Cei care îşi doresc cartea cu autograful autorului trebuie să ştie că sesiunea de autografe va începe de la ora 12.00

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: