Florin Chilian îşi lansează albumul la Târgu-Jiu

Solistul de muzică folk, Florin Chilian va lansa, în curând, la Târgu Jiu, noul său album. Proiectul a fost  conceput de către artist în urmă cu 15 ani şi doar acum a văzut lumina zilei. Joi, 24 mai, interpretul de muzică folk Florin Chilian va fi prezent în Parcul Central din Târgu Jiu cu ultimul său album intitulat „Autistul – Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi”, album care apare pe piaţă împreună cu un volum de versuri ale scriitorului gorjean Marius Marian Solea, intitulat „Generaţia Suspendată”.

Noul album cuprinde 11 piese având ca teme lipsa de comunicare şi „autismul social”. „Acest album este motivul pentru care m-am apucat de muzică. Am trăit 24 de ani, a durat drumul ăsta din mine, trecând prin mine însumi. După fiecare etapă încheiată am scris câte un cântec. A început cu „Ai grijă de tine” şi s-a sfârşit cu „Ai grijă de ea”. E gata de 15 ani acest album, ca proiect de sine stătător. Încă de atunci am crezul şi am sperat că drumul acela pe care plecasem eu era încheiat... dar nu, nu a fost aşa deloc. Mai trebuia să fac ceva, pentru că toţi îmi spuneau că un astfel de album nu va avea şanse să fie produs. A trebuit să construiesc în social condiţiile pentru care albumul să existe. A fost nevoie să ajung la un nivel de notorietate suficient de mare ca să îl pot lansa pe piaţă”, a declarat Florin Chilian

Florin Chilian s-a lansat pe piaţa muzicală la vârsta de 30 de ani şi a făcut mare vâlvă în rândul iubitorilor de muzică folk, rock sau jazz prin albumul scos în anul 2001 intitulat „Iubi- interfaţa la realitate”, precedat de albumul cu inspiraţie biblică „Zece porunci”. Noul album va fi lansat şi la Bucureşti în data de 29 iunie, la Plazza România. Actriţa Maria Dinuleascu a fost protagonista videoclipului creat la una dintre piesele de pe album.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: