A fost recepționat bazinul de înot din Târgu Jiu

Bazinul de înot situat în municipiul Târgu Jiu a fost recepționat miercuri, la Târgu Jiu, în prezența unui reprezentant al Companiei Naționale de Investiții (CNI), originar din Gorj.  


 


 


 


 


 


 


 


 


investiția se ridică la 2 milioane de euro. 

”Alături de Tudor Șomăcescu, reprezentantul CNI, la recepția investiției, un târgujian foarte apropiat de lumea sportului.
Va urma, în curând, inaugurarea. Ne dorim să participe la acest eveniment campioana noastră Denisa Tîlvescu, dar și David Popovici.
Este o investiție în valoare de 2 milioane de euro, finanțată prin CNI. Prinde, astfel, contur un nou proiect dedicat mișcării, educației și copiilor din orașul nostru. Intrăm, de altfel, într-o perioadă în care marile investiții demarate încep să se concretizeze”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Din păcate peisajul din jurul bazinului este unul dezolant, cu tufișuri și boscheți din vechiul gard viu al ștrandului care este acum în paragină la nici doi metri de gardul bazinului. Primăria va demara un proiect de reabilitare a vechiului ștrand din Complexul Sportiv Municipal dar acesta va funcționa probabil din 2023. „Avem un buget în acest moment, pe bugetul local. Ne vom apuca, sper eu, chiar din acest an de amenajarea unui bazin la suprafață, pe fost amplasament al ștrandului din incintă. Speranța este că în 2023 și acel bazin să fie funcțional’‘, a mai spus primarul Marcel Romanescu.

În ceea ce privește inaugurarea bazinului acoperit nu s-a precizat o dată exactă la care va fi dat în folosință.

Galerie foto






Vizualizări: 2,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: