Sală de sport ridicată cu oamenii din comună

O investiție finanțată prin Compania Națională de Investiții a fost realizată cu meseriașii din sat. Cum a fost posibil acest lucru, ne-a explicat primarul din Roșia de Amaradia, acolo unde sala de sport începută în urmă cu câteva luni este aproape gata și cel mai probabil luna viitoare va fi dată în folosință.

Autoritățile locale din Roșia de Amaradia au obținut o finanțare de 1, 7 milioane de lei pentru construirea unei săli de sport chiar lângă școala din centrul comunei. După ce a fost câștigată licitația, edilul a sugerat firmei care urma să construiască sala de sport să angajeze meseriași din comună.

Acesta lucru s-a și întâmplat, așa că nouă localnici au primit loc de muncă pe o perioadă determinată și au muncit la sala de sport care este aproape gata. ”Eu i-am recomandat constructorului când a venit în comună să înceapă lucrările să angajeze oameni din sat, că avem destui meseriași buni. Au fost angajați 9 cetățeni care au avut nevoie de serviciu. Pentru că au lucrat la o investiție pentru comunitate, au lucrat și bine și repede. Termenul de finalizare a fost de 6 luni și s-au încadrat la fix. Sala este aproape gata și cel mai probabil luna viitoare va fi recepționată și se va da în folosință”, a declarat Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia. 

Edilul vrea ca și la investițiile viitoare să vorbească cu firmele să apeleze la serviciile oamenilor din sat.

Galerie foto


Vizualizări: 1,220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: