Lucrările la primul cămin cultural dintr-o comună din Gorj sunt în grafic

Autoritățile locale din comuna Dănești supraveghează atent modul în care decurg lucrările la primul cămin cultural realizat în localitate. Primarul dă asigurări că termenul asumat de constructor va fi respectat și la finele anului viitor investiția va fi inaugurată.

Căminul cultural din comuna Dănești este realizat cu bani de la Compania Națională de Investiții. Lucrarea a fost aprobată spre finanțare în anul 2020 urmând ca autoritățile locale să organizeze licitație.


”În urma ultimei vizite pe șantier, am avut plăcuta surpriză să constat că lucrările la primul cămin cultural din comuna Dănești sunt în grafic și există șanse reale ca această lucrare să fie finalizată la termenul asumat de constructor.  Cu ambiția noastră, seriozitatea constructorului și ajutorul lui Dumnezeu, la finalul anului viitor vom face inaugurarea acestui obiectiv benefic și util pentru comunitate. Lucrăm doar în folosul oamenilor”, a declarat Mădălin Paliță, primarul din Dănești.


Valoarea totală a investiției este de aproximativ 2.570.000 de lei și căminul cultural are ca termen de execuție 10 luni. 

Vizualizări: 1,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: