A găsit ușa închisă și tufe de ambrozie la intrarea în instituție

Subprefectul de Gorj cu atribuții de prefect, Marcel Iacobescu, a demarat mai multe controale la câteva instituții din județ, printre care și la Serviciul Județean de Ambulanță. Acesta se declară nemulțumit, afirmând că a rămas cu un gust amar.

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj a intrat din nou în atenția organelor de control. De această dată este vorba despre o verificare din partea prefecturii. Subprefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, spune că a descoperit mizerie și ambrozie la intrarea în instituție.

”O să fac săptămânal controale în toate deconcentratele și instituțiile pe care le avem. Am început cu ambulanța, acolo unde au fost ceva probleme în ultima perioadă. Nu îmi place ceea ce am găsit. Am avut o discuție cu managerul interimar și i-am spus părerea mea și ceea ce nu îmi place. Nu mi-a plăcut nimic începând de la intrare. Este mizerie, erau două plante de ambrozie chiar la intrare în instituție. Am stat cred că 15 minute, am bătut, am sunat la ușă, iar până nu a venit directorul de la DSP și a dat telefon să vină cineva jos, nu deschidea nimeni ușa. Era închis ca la pușcărie. Este o instituție publică care trebuie să aibă ușile deschise”, a spus Marcel Iacobescu.

Vizualizări: 11,392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: