Iordache a lansat “Forța Dreptei, Forța Gorjului”

Senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, a lansat luni la Târgu Jiu programul “Forța Dreptei, Forța Gorjului”, pe care îl semnează împreună cu președintele PNL, Ludovic Orban.

“Este momentul ca toți parlamentarii, primarii, președintele Consiliului Județean și ceilalți gorjeni din administrația publică locală și centrală să-și conjuge eforturile pentru a implementa rapid un astfel de proiect”, a transmis Iordache, precizând că documentul este perfectibil.

Dată fiind situația specială a Gorjului, care a închis și urmează să mai închidă capacități în minerit și energie, Iordache solicită un program de finanțare complementar celorlalte, prin care să se aloce sumele necesare unor proiecte integrate de dezvoltare locală în județul Gorj.

Iordache vrea și pe celelalte programe punctaj suplimentar pentru proiectele care se referă la Gorj, dar și sprijinirea primăriilor în vederea cofinanțării unor proiecte.

Senatorul de Gorj a mai făcut referire la necesitatea unor programe de sprijin a celor disponibilizați de la CE Oltenia. “Susținerea adoptării unui act normativ prin care să se stabilească condițiile în care terenurile și activele cu caracter economic și social disponibilizate de CEO vor fi puse la dispoziția/predate UAT-urilor sau agenților economici interesați”, este un alt punct din programul prezentat de Iordache.

Galerie foto











Vizualizări: 3,528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: