A început verificarea fermierilor prin teledetecție

Centrul Judetean Gorj al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura desfasoara, in perioada 28 octombrie – 15 noiembrie 2019,  activitatile de fallow-up pe baza rezultatelor controlului prin teledetectie, pentru cererile unice de plată depuse in campania 2019.
Esantionul de control, aferent Judetului Gorj, conține un număr de 804 dosare selectate pentru verificarea normelor pentru controlul prin metoda teledetecției.

Site-ul de teledetectie a fost pozitionat in acest an la limita judetelor Valcea si Dolj cu Judetul Gorj si cuprinde fermieri din localitatile: Aninoasa, Turburea, Saulesti, Vladimir, Hurezani, Stejari, Capreni, Danciulesti, Stoina, Cruset, Branesti si Tantareni, ca facand parte
din aria de competenta a Centrelelor locale Hurezani, Tg Carbunesti si Turceni.

Au fost organizate 9 echipe de follow-up a cate doi functionari publici din cadrul centrelelor locale, sprijinite de inspectori de teren din cadrul Serviciului Control pe teren.

Centrul Judetean APIA Gorj isi propune sa finalizeze aceasta prima etapa de actiunilor de followup (reinterpretarea rezultatelor din teledetectie) pana cel tarziu la data de 10 noiembrie 2019.

Vizualizări: 2,343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: