A încercat să violeze o vecină, apoi a jefuit-o

O femeie de 56 de ani, din comuna gorjeană Aninoasa, a fost atacată miercuri seara, de un vecin de 32 de ani, care a vrut să o violeze. Femeia s-a opus, iar tânărul a plecat, nu înainte de a-i fura mai multe bijuterii din aur.

“Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în seara zilei de 12 mai a.c., în timp ce femeia de 56 de ani se afla la domiciliu, în locuința sa a pătruns un localnic de 32 de ani, care ar fi împins-o pe un fotoliu și i-ar fi solicitat să întrețină relații sexuale cu el. Femeia s-a împotrivit, a încercat să anunțe poliția, însă bărbatul i-a luat telefonul pentru a o împiedica și, ulterior, a părăsit locuința femeii”, transmite IPJ Gorj.

Femeia a fost prezentată Serviciului de Medicină Legală Gorj pentru examinare, fiind constatat faptul că nu necesită zile de îngrijiri medicale.

“Totodată, persoana vătămată a observat că din locuință i-au fost sustrase aproximativ 30 de grame de bijuterii din aur”, a mai precizat Poliția.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, tentativă de viol și furt calificat, în care se continuă cercetările pentru întregirea probatoriului și luarea măsurilor legale.   

Vizualizări: 3,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: