A intrat cu maşina într-un restaurant din Târgu-Jiu

Un tânăr a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul într-un restaurant din municipiul Târgu-Jiu. Totul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic. Putea să se întâmple o tragedie dacă cineva era în restaurant în acel moment, însă din fericire nu au fost înregistrate victime ci doar pagube materiale. Patroana restaurantului a chemat şi pompierii, pentru că se temea de producerea unui incendiu, însă nu a fost nevoie de intervenţia acestora.

Şoferul autoturismului susţine că a vrut să evite impactul cu o maşină care a pătruns pe contrasens, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un restaurant „Eu mergeam cu maşina, iar la un moment dat şoferul unei maşini de curierat nu a semnalizat o manevră, a intrat pe contrasens şi doar nu era să dau în el să fie victime. Am tras de volan şi am intrat pe aici. Asta e. Plăteşte asigurarea obligatorie că de aia o am”, a spus şoferul.

Patroana restaurantului a intrat în panică atunci când a văzut că terasa restaurantului este plină de combustibil şi s-a temut că poate izbucni un incendiu. A chemat pompierii care au ajuns la faţa locului după aproximativ un sfert de oră. După spusele femeii valoare pagubelor este de ordinul miilor de euro. „Eram în restaurant, am auzit o bubuitură şi am ieşit afară pentru că am crezu că s-a întâmplat ceva în stradă. Atunci am văzut maşina la noi în restaurant. M-am speriat şi am sunat la pompieri pentru că terasa este din lemn, iar pe jos era numai combustibil. Mi-a fost frică să nu se aprindă. Pompierii au ajuns după mai bine de 15 minute. Valoarea pagubelor cred că este de 2000-3000 de euro. Mi-a distrus uşile care au fotocelulă şi se închid automat. Bine că nu era nimeni acolo că se întâmpla o tragedie.”, a declarat Simona Ionescu.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului de vină pentru producerea evenimentului rutier a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic. „Din primele verificări, dar şi din declaraţiile verbale ale şoferului şi ale celor de la restaurant se pare că şoferul autoturismului nu a respectata viteza care se impune pentru evitarea obstacolelor, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în restaurant. Nu sunt victime, doar pagube materiale”, a declarat Cătălin Milca, agent SPR Gorj.

Atât şoferul cât şi patroana restaurantului au fost conduşi la Sediul Poliţiei Rutiere pentru declaraţii.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: