Cercetat după ce a furat un camion de cărbune

Un bărbat în vârstă de 34 de ani este cercetat în stare de libertate cu interdicţia de a părăsi ţara fiind acuzat de furt calificat. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, iar procurorii au decis cercetarea acestuia în stare de libertate pentru că nu prezintă pericol social.

Un rovinărean în vârstă de 27 de ani şi-a încărcat camionul cu cărbune şi l-a lăsat parcat în zona unui depozit. Un bărbat de 34 de ani a luat camionul şi i-a promis iniţial rovinăreanului că îl aduce înapoi, însă între timp s-a răzgândit. Inculpatul a decis să-i înapoieze camionul părţii vătămate după ce va vinde cărbunele. Acest lucru l-a costat scump pe bărbatul care a sustras camionul. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat Parchetului Local cu propunere de arestare preventivă. „Învinuitul a fost prezentat procurorilor, a fost audiat şi s-a stabilit cercetarea lui în stare de libertate cu interdicţia de a părăsi ţara întrucât nu prezintă pericol social”, a declarat procurorul Simona Moţa

Abia ieşit de la audieri, hoţul a declarat jurnaliştilor că a fost acolo în calitate de martor. „Nu sunt eu cel în cauză. Eu sunt martor. Nu înţelegeţi că sunt martor”, a spus acesta. Acelaşi lucru a fost susţinut şi de avocatul lui. „Clientul meu este martor în acest caz. Dacă el nu a vrut să vă dea mai multe detalii eu nu pot. Eu apăr şi învinuiţi şi martori şi inculpaţi. El a dat o declaraţie pe o cerere tip de martor, deci este martor”, a declarat avocatul Gelu Fumăreanu.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: